Εργομέτρηση

Η εργομέτρηση βρίσκεται, για εμάς, η βάση των διαδικασιών μας. Μέσα από εξειδικευμένα, επιστημονικά τεστ καταγράφουμε συγκεκριμένες φυσιολογικές λειτουργίες του οργανισμού που επηρεάζουν την αθλητική απόδοση, τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την προαγωγή της υγείας. Ορισμένες από αυτές είναι η καρδιοαναπνευστική ικανότητα, η μυϊκή δύναμη και αντοχή, η ευλυγισία, η ισορροπία, η σύσταση του σώματος και ο βασικός μεταβολισμός.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορούμε να εξετάσουμε τα ιδιαίτερα βιολογικά χαρακτηριστικά κάθε οργανισμού, να θέσουμε προπονητικούς και διατροφικούς στόχους, να προσδιορίσουμε το επίπεδο της φυσικής κατάστασης και να εντοπίσουμε τα δυνατά και τα αδύναμα στοιχεία της. Έτσι διαμορφώνουμε προγράμματα άσκησης και διατροφής που ανταποκρίνονται πλήρως στον δικό σας οργανισμό και τρόπο ζωής.

Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα myErgo

Κάνε την εργομέτρηση σου ανάλογα το αθλημα που κάνεις

Performance

 

Περιλαμβάνει σύσταση σώματος, Αερόβια ικανότητα, Αναερόβια ικανότητα, Δύναμη, Μυική αντοχή, Εκρηκτικότητα, Ευλυγισία
Swimming
99€
Running
79€
Cycling
79€
Rowing
79€

 

Πλήρη ανάλυση των παραμέτρων της φυσικής κατάστασης. Κατάλληλο όχι μόνο για επαγγελματίες αθλητές ατομικών και ομαδικών αθλημάτων που αποσκοπούν στην διάκριση αλλά και ασκούμενους που επιζητούν την ΄επίτευξη του ανώτερου δυνατού προσωπικού επιπέδου.  

 

Fitness

 

Περιλαμβάνει Σύσταση σώματος, Αερόβια ικανότητα, Δύναμη

 

Swimming
79€
Running
59€
Cycling
59€
Rowing
59€

 

Ανάλυση των παραμέτρων της φυσικής κατάστασης που σχετίζονται άμεσα με το άθλημα του ασκούμενου με σκοπό την βελτίωση της απόδοσης, τον έλεγχο της προπονητικής επιβάρυνσης την ασφάλεια του προγράμματος και τον επαναπροσδιορισμό των στόχων.

 

Wellness

 

Περιλαμβάνει Σωματομετρήσεις, Σύσταση σώματος, Καρδιαναπνευστική αντοχή, Κινητική ικανότητα, Μυοσκελετική ικανότητα.
Running
69€
Cycling
69€

 

Για ασκούμενους και μη που θέλουν να ελέγξουν την φυσική τους κατάσταση με βάση την ένταξη τους στην άσκηση και την βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσα από την βελτίωση του σωματότυπου και την συνειδητή αλλαγή νοοτροπίας.

 

Nutrition

 

Περιλαμβάνει Σύσταση σώματος, Μεταβολικό ρυθμό ηρεμίας και άσκησης 
Nutrition
69€

 

Ανάλυση της ποσότητας των θερμίδων που χρειάζεται ο οργανισμός κατά την ηρεμία και την άσκηση αλλά και της ποιότητας όσον αφορά την ποσοστοποίηση της χρήσης υδατανθράκων και λιπαρών οξέων. Δίνει μία πλήρη εικόνα της λειτουργίας του μεταβολισμού και χρησιμοποιείται στη δημιουργία ενός εξατομικευμένου και αποδοτικού προγράμματος διατροφής.

 

Strength

 

Περιλαμβάνει Σύσταση σώματος, Μέγιστη Δύναμη, Μυική Αντοχή και Ταχυδύναμη
Strength
59€

 

Πλήρη ανάλυση της δύναμης όλου του σώματος. Ποσοστιαίες διαφορές μεταξύ της δεξιάς και της αριστερής πλευράς, σχέσεις μεταξύ των αντίστοιχων μυικών ομάδων, καθώς και απόλυτη και σχετική δύναμη (watt/kgr).